فروشگاه اینترنتی خوش کالا

يک دوره آموزش باريستا استاندارد چه سرفصل هايي دارد

 دوره آموزش باريستا يک تجربه تئوري و عملي جذاب است براي ورود به دنياي بي انتهاي قهوه و کافه. باريستا (Barista) کسي است که تخصص و مهارت اصلي او آماده کردن و سرو انواع قهوه ها ست. يک باريستا انواع قهوه ها را به خوبي مي‌شناسد و مي‌داند چگونه از تجهيزات و ابزار مختلف براي آماده کردن قهوه هاي استاندارد و حرفه‌اي استفاده کند. باريستا کيست

 در دوره آموزش باريستا چه مهارت هايي ياد مي‌گيريد؟

دوره آموزش باريستا با هدف توسعه دانش و مهارت هاي فرد و ايجاد آمادگي در او براي کار کردن در کافه به عنوان يک باريستا، برگزار مي‌گردد.
براي باريستا شدن علاوه بر دانش تخصصي قهوه و نوشيدني‌ها، مهارت هاي عملي تهيه قهوه ها و نوشيدني ها را لازم داريد که اين مستلزم شناخت و تمرين عملي با دستگاه ها و تجهيزات مختلف مرتبط با قهوه و نوشيدني ها ست. مانند: دستگاه آسياب قهوه (Grinder)، دستگاه اسپرسو (Espresso Machine)، تمپر (Tamper)، گجت هاي قهوه هاي دمي (فرنچ پرس، کمکس، سايفون، کلور و …) و …


سرفصل هاي استاندارد دوره آموزش باريستا

دوره آموزش باريستا
سرفصل هاي مربوط به دانش تخصصي قهوه و باريستايي
سرفصل هاي مربوط به بار گرم
سرفصل هاي مربوط به بار سرد
سرفصل هاي مربوط به اصول مهمانداري و مشتري مداري


مقاله ها مرتبط سايت خوش کالا:

فلت وايت

کاربرد سيروپ چيست

طرز استفاده از کپسول قهوه




[ بازدید : 40 ]

[ يکشنبه 15 خرداد 1401 ] 20:15 ] [ خوش کالا ]

[ ]

ساخت وبلاگ
اخبار فیلم و سریال مهاجرت به کانادا از طریق کار بوتاکس مجله گويا آی‌ تی مجله مایکت
بستن تبلیغات [x]